Telstar Windsurf Clinic

Jeeeeee leuk nieuws! Het is weer tijd voor mijn jaarlijkse windsurf clinic! In samenwerking met Telstar Surfclub weer een Telstar Windsurf Clinic verzorgen.

De clinic zal plaatsvinden op 11 juli  in de Telstar Surfclub bij Strand Horst.

CLINIC INFORMATION​

Wil je graag beter leren windsurfen; in de voetbanden varen, je gijp verbeteren of misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren van een nieuwe freestyle move? Geef je dan nu op voor de Windsurf clinic bij Telstar!

De clinic wordt gehouden op Strand Horst. Dit is een van de bekendste en grootste surf spots van Nederland en ideaal voor zowel beginnende als gevorderde windsurfers door het vlakke en ondiepe water.

We meeten in de ochtend bij Telstar Surfclub. Hier bespreken we wat je al kunt en wat je graag wilt leren. Met behulp van theorie en oefenen op de simulator gaan we aan de slag met je doelen!  Je krijgt daarnaast tips voor het optuigen en tunen van je materiaal en daarna gaan we met z’n allen het water op.

Na de eerste sessie op het water lunchen we gezellig met elkaar en bespreken we hoe het ging. Soms doen we nog wat extra theorie, soms gaan we meteen het water weer op om te oefenen! Einde van de middag sluiten we af met een relaxte yoga / stretch sessie voor je lichaam.

Details

Dates

11 Juli van 10AM tot 5PM

Where

Strand Horst, Telstar surfclub

Who

Voor beginnende en intermediate mannen en vrouwen die beter willen leren windsurfen.

What

De windsurf clinic is voor alle niveau’s, het maakt niet uit of je in de voetbanden wilt leren surfen, die nieuwe freestyle truc onder de knie wilt krijgen of je slalom gijp wilt perfectioneren. Iedereen krijgt individuele uitleg en hulp dus het maakt niet uit dat er verschillende niveau’s in de groep zijn; in tegendeel, het zal je verrassen hoe leerzaam dat kan zijn. 

Price

85 euro

More information

Als professioneel windsurfer vaar ik mee in alledrie de disciplines van de PWA; slalom, freestyle en wave. Het maakt dus niet uit welke discipline je doet of wat je graag wilt leren; ik ben van alle markten thuis.   Naast professioneel windsurfer ben ik ook een gecertificeerd windsurf instructeur met jarenlange instructeurs ervaring. Door deze combinatie kan ik jou als geen ander net die tips en tricks leren om je windsurf niveau naar een hoger niveau te tillen.

APPLY

Apply for this clinic with the form below. A reservation is non-committal and not definitive. I will get in touch about the details.

Clinic subscribe
First
Last