Telstar Windsurf Clinic

Jeeeeee leuk nieuws! Het is weer tijd voor mijn jaarlijkse LADIES windsurf clinic! In samenwerking met Telstar Surfclub weer een Telstar Windsurf Clinic verzorgen.

De clinic zal plaatsvinden op 22 mei  in de Telstar Surfclub bij Strand Horst.

1

1 days

22 mei

Wil je graag beter leren windsurfen; in de voetbanden varen, je gijp verbeteren of misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren van een nieuwe freestyle move? Geef je dan nu op voor de Windsurf clinic bij Telstar!

De clinic wordt gehouden op Strand Horst. Dit is een van de bekendste en grootste surf spots van Nederland en ideaal voor zowel beginnende als gevorderde windsurfers door het vlakke en ondiepe water. De clinic is inclusief twee overnachtingen in de splinter nieuwe Telstar Surfclub mét ontbijt en diner. Deze top locatie direct aan het water zorgt ervoor dat we na ons heerlijke ontbijt zo vanaf de Club het water op kunnen, lekker kunnen douchen na afloop, en ook niet verkeerd; een overnachting met uitzicht op het water.

We meeten in de ochtend bij Telstar Surfclub. Hier bespreken we wat je al kunt en wat je graag wilt leren. Met behulp van theorie en oefenen op de simulator gaan we aan de slag met je doelen!  Je krijgt daarnaast tips voor het optuigen en tunen van je materiaal en daarna gaan we met z’n allen het water op.

Na de eerste sessie op het water lunchen we gezellig met elkaar en bespreken we hoe het ging. Soms doen we nog wat extra theorie, soms gaan we meteen het water weer op om te oefenen! Einde van de middag sluiten we af met een relaxte yoga / stretch sessie voor je lichaam.