fbpx

Ladies Windsurf Clinic 2018

Jeeeeee leuk nieuws! Ook dit jaar zal ik weer in samenwerking met Telstar Surfclub een aantal clinics verzorgen.

De eerste clinic is de ondertussen bekende & beruchte Ladies Windsurf Clinic, en deze zal dit jaar plaatsvinden op 25, 26 en 27 Mei 2018 in de Telstar Surfclub bij Strand Horst.

 

DETAILS:

Waar: Telstar Surfclub op Strand Horst

Wanneer: 25, 26 & 27 Mei 2018 – van vrijdag avond tot zondag middag

Voor wie: Voor alle meiden / vrouwen die van windsurfen houden! 

Kosten: 289 euro 

Inclusief: 2 dagen windsurf coaching, 2 overnachtingen in de nieuwe Telstar Surfclub, 2x ontbijt, 2x diner. 

 

MEER INFO: 

Wil je graag beter leren windsurfen; vertrouwen krijgen op de plank,  in de voetbanden leren varen, je gijp verbeteren of misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren van een nieuwe freestyle move? Dan is deze clinic perfect voor jou.

Samen met Arrianne Aukes;  professioneel windsurfer en officieel opgeleid windsurf instructeur ga je het water op en oefen je op datgene wat je dat weekend graag wilt leren. Arrianne heeft al meer dan tien jaar ervaring in lesgeven in zowel binnen en buitenland en vaart al vijf jaar mee in de top op de PWA Tour (het WK windsurfen).

Weinig wind of veel wind, het maakt niet uit voor de clinic. Als freestyler weet Arrianne als geen ander dat er altijd wat te leren valt! Ook kun je bij weinig wind altijd nog een grote plank of SUP huren bij Telstar.

De clinic wordt gehouden op Strand Horst. Dit is een van de bekendste en grootste surf spots van Nederland en ideaal voor zowel beginnende als gevorderde windsurfers door het vlakke en ondiepe water. We zullen verblijven in Telstar Surfclub, die haar deuren afgelopen lente voor het eerst heeft geopend. Deze top locatie direct aan het water zorgt ervoor dat we na ons heerlijke ontbijt zo vanaf de Club het water op kunnen, lekker kunnen douchen na afloop, en ook niet verkeerd; overnachting met uitzicht op het water.

Het weekend begint op vrijdagavond, waar we gaan bespreken wat je al kunt en wat je graag wilt leren tijdens het weekend. Zaterdag ochtend begint met een heerlijk ontbijt, waarna we vervolgens het water opgaan. Tijdens het weekend krijg je ook theorie uitleg, tips voor het optuigen en tunen van je materiaal, er wordt gefilmd en er worden foto’s gemaakt waardoor je extra goed inzicht krijgt in je fouten en verbeterpunten. En natuurlijk ook gewoon voor de gave foto’s!

In de avond wordt er gezellig met zijn allen gegeten, de dag nabesproken waarna ieder zijn eigen gang gaat. Een drankje drinken en heerlijk wegzwijmelen na een uitputtende dag op het water, spelletjes spelen of gewoon lekker vroeg je bed induiken, het kan allemaal.

Op zondag gaan na een power ontbijt even de spieren losmaken met een yoga sessie (alleen voor liefhebbers!), kijken we door het beeld materiaal van de vorige dag om te kijken waar we die dag op kunnen focussen om vervolgens volledig gemotiveerd het water weer op te gaan!

 

-Lees ook deze posts even voor een sfeer impressie van de weekenden van vorig jaar –

https://www.arrianneaukes.com/ladies-windsurf-camp-2-2/

https://www.arrianneaukes.com/a-great-ladies-windsurf-weekend/ 

 

Meer informatie en aanmelden kan via arrianneaukes@gmail.com. VOL = VOL dus wees er snel bij!

De clinic gaat altijd door. Lees de voorwaarden over annuleren na betaling op mijn website bij de informatie over clinics.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *