Ladies Windsurf Camp

Leuk nieuws!! Wegens groot succes is het tijd voor een nieuwe Ladies Windsurf Clinic.

surfclubposter

Poster credits: James West

Wil je graag beter leren windsurfen; in de voetbanden varen, je gijp verbeteren of misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren van een nieuwe freestyle move? Geef je dan nu op voor het girls CAMP weekend!

De clinic wordt gehouden op Strand Horst. Dit is een van de bekendste en grootste surf spots van Nederland en ideaal voor zowel beginnende als gevorderde windsurfers door het vlakke en ondiepe water. We zullen verblijven in Telstar Surfclub, die haar deuren afgelopen lente voor het eerst heeft geopend. Deze top locatie direct aan het water zorgt ervoor dat we na ons heerlijke ontbijt zo vanaf de Club het water op kunnen, lekker kunnen douchen na afloop, en ook niet verkeerd; overnachting met uitzicht op het water.

Samen met Arrianne Aukes;  professioneel windsurfer en officieel opgeleid windsurf instructeur ga je het water op en oefen je op datgene wat je dat weekend graag wilt leren. Weinig wind of veel wind, het maakt niet uit voor de clinic. Als freestyler weet Arrianne als geen ander dat er altijd wat te leren valt! Ook kun je bij weinig wind altijd nog een grote plank of SUP huren bij Telstar.

Het weekend begint op vrijdagavond, waar we gaan bespreken wat je al kunt en wat je graag wilt leren tijdens het weekend. Zaterdag ochtend begint met een heerlijk ontbijt, waarna we vervolgens het water opgaan. Tijdens het weekend krijg je ook theorie uitleg, tips voor het optuigen en tunen van je materiaal, er wordt gefilmd en er worden foto’s gemaakt waardoor je extra goed inzicht krijgt in je fouten en verbeterpunten. En natuurlijk ook gewoon voor de gave foto’s!

In de avond wordt er gezellig met zijn allen gegeten, de dag nabesproken waarna ieder zijn eigen gang gaat. Een drankje drinken en heerlijk wegzwijmelen na een uitputtende dag op het water, spelletjes spelen of gewoon lekker vroeg je bed induiken, het kan allemaal.

Op zondag gaan na een power ontbijt even de spieren losmaken met een yoga sessie (alleen voor liefhebbers!), kijken we door het beeld materiaal van de vorige dag om te kijken waar we die dag op kunnen focussen om vervolgens volledig gemotiveerd het water weer op te gaan!

13282373_843847072413869_1464534917_o

 

DETAILS

Wanneer: 23 – 25 September 2016

Voor wie: beginners / gevorderden vrouwen

Waar: vrijdag avond tot zondag middag op Strand Horst in de splinternieuwe Telstar Surfclub

Prijs: 225 euro

Inclusief: twee dagen coaching, twee dagen accommodatie, 2x ontbijt, 2x diner, yoga, video en foto analyse, foto materiaal.

Voor inschrijving en / of meer informatie mail naar arrianneaukes@gmail.com 

 

See you on the water! Arrianne