Ladies Windsurf Camp

GIRLS CAMP 28 & 29 AUGUSTUS

Wil je graag beter worden in windsurfen, leren gijpen,  in de voetbanden leren surfen of misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren van een nieuwe freestyle move? Geef je dan nu op voor het Girls Camp Weekend op 29 & 30 Augustus bij Hindeloopen op het IJsselmeer.

DCIM108GOPRO

 

Samen met Arrianne Aukes;  professioneel windsurfer (2e overall in de PWA World Tour) en officieel opgeleid windsurf instructeur ga je het water op en oefen je op datgene wat je dit weekend graag wilt leren. Weinig wind of veel wind..het maakt niet uit voor de clinic. Als freestyler weet Arrianne als geen ander dat er altijd wat te leren valt.

Het weekend begint op Zaterdag ochtend, waar je gaat bespreken wat je al kunt en wat je graag wilt leren tijdens het weekend. Op de kant krijg je vervolgens wat theorie uitleg maar uiteraard ga je voornamelijk het water op! Er wordt gefilmd en er worden foto’s gemaakt waardoor je extra goed inzicht krijgt in je fouten en verbeterpunten. En natuurlijk ook voor gave foto’s!

Na een hele ochtend surfen is het tijd voor een heerlijke lunch op de camping, waarna je vervolgens weer het water opgaat. In de avond wordt er gezellig met zijn allen gegeten, de dag nabesproken waarna iedereen na een leuke avond zijn tent in kruipt om fit te zijn voor de volgende dag!

Zondag ga je na een power ontbijt even de spieren losmaken met een yoga sessie (alleen voor de liefhebbers!), we kijken door het beeld materiaal van de vorige dag om te kijken waar we die dag op moeten focussen om vervolgens volledig gemotiveerd het water weer op te gaan!

10527864_10206103944702234_8751022297049590231_n

DETAILS

Data: 29 en 30 Augustus

Waar: Camping … Hindeloopen aan het IJsselmeer

Tijden: Zaterdag ochtend 09:30 tot Zondag avond 18:00

Materiaal: Neem je eigen materiaal mee. Mocht het niet hard waaien neem dan ook een grotere plank mee.

Kosten: 125 euro. Dit is inclusief camping overnachting, 1x ontbijt, 2x lunch, 1avondeten, 2 volle dagen clinic en coaching, video en foto materiaal. 

Deelnemers: Minimaal 4 deelnemers

Wind: Onafhankelijk van de wind gaat het camp altijd door

Overnachting: Camping is inclusief het camp, net als 2x lunch, 1x avondeten en 1x ontbijt. Neem je eigen tent en slaapspullen mee. Mocht je geen tent hebben, vermeld dat dan in je email dan kan er wellicht wat geregeld worden.

Verder meenemen: Zonnebrand, warme kleren en je wetsuit.

————————————————————————————————————————————————————

 

Schermafbeelding 2015-07-08 om 11.22.39

 

Je kunt je opgeven door te mailen naar: arrianneaukes@gmail.com.