Windsurf Clinic 2018

 

Wil je graag beter leren windsurfen; in de voetbanden varen, je gijp verbeteren of misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren van een nieuwe freestyle move? Geef je dan nu op voor de Windsurf clinic bij Telstar!

Details: 

WIE:  Voor intermediate en gevorderde mannen, vrouwen en jongeren die beter willen leren windsurfen.
WAAR: Strand Horst, Telstar surfclub
WANNEER: 1, 2 en 3 Juni 2018 van vrijdag avond tot zondag middag.
HOEVEEL: 289 euro inclusief 2 dagen coaching, 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch.

De windsurf clinic is voor alle windsurf niveau’s, het maakt niet uit of je in de voetbanden wilt leren surfen, die nieuwe freestyle truc onder de knie wilt krijgen of je slalom gijp wilt perfectioneren. Iedereen krijgt individuele uitleg en hulp dus het maakt niet uit dat er verschillende niveau’s in de groep zijn; in tegendeel, het zal je verrassen hoe leerzaam dat kan zijn.

Als professioneel windsurfer vaar ik mee in alledrie de disciplines van de PWA; slalom, freestyle en wave. Het maakt dus niet uit welke discipline je doet of wat je graag wilt leren; ik ben van alle markten thuis. 😉  Naast professioneel windsurfer ben ik ook een gecertificeerd windsurf instructeur met jarenlange instructeurs ervaring. Door deze combinatie kan ik jou als geen ander net die tips en tricks leren om je windsurf niveau naar een hoger niveau te tillen.

De clinic wordt gehouden op Strand Horst. Dit is een van de bekendste en grootste surf spots van Nederland en ideaal voor zowel beginnende als gevorderde windsurfers door het vlakke en ondiepe water. De clinic is inclusief twee overnachtingen in de splinter nieuwe Telstar Surfclub mét ontbijt en diner. Deze top locatie direct aan het water zorgt ervoor dat we na ons heerlijke ontbijt zo vanaf de Club het water op kunnen, lekker kunnen douchen na afloop, en ook niet verkeerd; een overnachting met uitzicht op het water.

Het weekend begint op vrijdagavond, waar samen eten en bespreken wat je al kunt en wat je graag wilt leren tijdens het weekend. Zaterdag beginnen we de dag met een heerlijk ontbijt, waarna we vervolgens het water opgaan. Tijdens het weekend krijg je ook theorie uitleg, tips voor het optuigen en tunen van je materiaal, er wordt gefilmd en er worden foto’s gemaakt waardoor je extra goed inzicht krijgt in je fouten en verbeterpunten. En natuurlijk ook gewoon voor de gave foto’s!

In de avond wordt er gezellig met zijn allen gegeten,  de dag wordt nabesproken  waarna ieder daarna zijn eigen gang kan gaan. Een drankje drinken en heerlijk wegzwijmelen na een uitputtende dag op het water, spelletjes spelen of gewoon lekker vroeg je bed induiken, het kan allemaal.

Op zondag gaan na een power ontbijt even de spieren losmaken met een yoga sessie (alleen voor liefhebbers!), kijken we door het beeld materiaal van de vorige dag om te kijken waar we die dag op kunnen focussen om vervolgens volledig gemotiveerd het water weer op te gaan!

De clinic kost 289 euro. Dit is inclusief twee dagen coaching, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x diner, en foto en video analyse. De clinic gaat altijd door; er is altijd genoeg te leren!

Weinig wind of veel wind, het maakt niet uit voor de clinic. Als freestyler weet ik als geen ander dat er altijd wat te leren valt. Ook kun je bij weinig wind altijd nog een grote plank of SUP huren bij Telstar.

Twijfel je nog? Lees dan de testimonials van deelnemers van vorige jaren:

“Met aanstekelijk enthousiasme, bevlogenheid en glasheldere uitleg weet Arrianne – mijn favoriete surf-coach – de windsurfende medemens enorme stappen verder te helpen. Voor elk niveau, afhankelijk van de individuele leerwensen, heeft ze de juiste aanwijzingen en tevens tips voor optimaal gebruik van eigen materiaal en dat alles in een uiterst gezellige en ontspannen sfeer. Dankzij haar lessen zijn mijn vaardigheden enorm verbeterd en is het plezier in het windsurfen verdrievoudigd!!”  Elisabeth Melchior 

“Plenty of great tips and tricks not to forget the fantastic “core” workout I got from all the laughter. My “ladies-camp” with Arrianne was a wonderful experience”.  Cathy Levesque

 

“Arrianne is al een topper in de sport, en als docente is ze bevlogen, enthousiast, toegankelijk, gezellig en geduldig en heeft oog voor detail. Ze probeert ieder te helpen met zijn / haar moves en wensen en hopelijk zal ik de volgende cursus de doorgeplaneerde gijp nog eens goed kunnen leren”!!  Claire Jansen 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *