Windsurf CLINIC strand Horst

 

Arrianne-Aukes

Na een (te) lange koude winter waarbij weinig of niet op de plank gestaan wordt, is er niets beters dan je je windsurf skills even op te krikken met een windsurf clinic aan het begin van het windsurf seizoen!

Als professioneel windsurfer én gecertificeerd windsurf instructeur met jarenlange instructeurs ervaring kan ik jou als geen ander net die tips en tricks leren om je windsurf niveau naar een hoger niveau te tillen.

De windsurf clinic is voor alle windsurf niveau’s, het maakt niet uit of je in de voetbanden wilt leren surfen, die nieuwe freestyle truc onder de knie wilt krijgen of je slalom gijp wilt perfectioneren! Iedereen krijgt individuele uitleg en hulp dus het maakt niet uit dat er verschillende niveau’s in de groep zijn; in tegendeel, het zal je verrassen hoe leerzaam dat kan zijn!

Als professioneel windsurfer vaar ik mee in alledrie de disciplines van de PWA; slalom, freestyle en wave. Het maakt dus niet uit welke discipline je doet of wat je graag wilt leren; we zijn van alle markten thuis! 😉

De clinic vind plaats op Strand Horst, met ondiep water de perfect plaats om te oefenen. De clinic is inclusief twee overnachtingen in de splinter nieuwe Telstar Surfclub met ontbijt en diner. Je kunt dus zo vanuit je ontbijt het water op en aan het einde van de dag zo van je plank onder een warme douche springen.

De clinic kost 225 euro. Dit is inclusief twee dagen coaching, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x diner, en foto en video analyse. De clinic gaat altijd door; er is altijd genoeg te leren!

 

Dus even op een rijtje:

 

WIE:  Voor intermediate en gevorderde mannen en vrouwen die beter willen leren windsurfen.

WAAR: Strand Horst, Telstar surfclub

WANNEER: 27, 28 en 29 mei, van vrijdag avond tot zondag middag.

HOEVEEL: 225 euro inclusief 2 dagen coaching, 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *