Windsurfen geeft mij PURE ENERGIE

With the launch of my new website I would like to take the time to say a little bit about my new sponsorship with Pure Energie. As it’s a Dutch sponsor, I will do this blog post in Dutch. If you like to read more about it, just put it in google translate ๐Ÿ˜‰ or send me a message! 

Sinds April 2018 mag ik mezelf trotse ambassadeur noemen van Pure Energie. Als professioneel windsurfer ben ik volledig afhankelijk van de wind. Vaak denken mensen dat ik in Nederland niet veel surf, maar we hebben zoveel dagen met goede wind hier. Veel mensen beseffen niet hoeveel wind we hebben in Nederland! Die wind is natuurlijk ook perfect voor Pure Energie om groene stroom mee op te wekken.

Pure Energie wekt als enige energieleverancier van Nederland al haar stroom op uit de zon en wind. Daarmee maakt Pure Energie de wereld een stukje mooier. Daar verbind ik me graag aan.

Samen met Pure Energie wil ik graag mensen het belang laten inzien van duurzame stroom en mensen stimuleren over te stappen op รฉchte groene stroom.

Voor wedstrijden reis ik de hele wereld over. Ik kom op zulke mooie, ongerepte plaatsen in de wereld, maar zie helaas ook veel vervuiling. Er is enorm veel plastic in de oceaan, waardoor het soms niet mogelijk is een wedstrijd te varen. Schildpadden, vissen, dolfijnen en walvissen eten al dit plastic op. Afgelopen zomer zag ik in Turkije een baby dolfijn en haar moeder, die maar rond onze SUP bleven zwemmen. Het bleek dat de baby dolfijn verstrikt zat in allemaal touwen en plastic. We konden de dolfijn bevrijden, maar het was echt weer een besef moment dat ik mijn steentje wil bijdragen aan een schone aarde.

 

De natuur en het windsurfen hebben mij zoveel gebracht; ik wil graag iets terug doen. Ik voel me verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties net zo van de aarde kunnen genieten als wij!

Windsurfers maken, net als Pure Energie, gebruik van het natuurelement wind. Net zoals veel mensen niet weten dat je saltoโ€™s en allerlei andere tricks kunt doen met windsurfen,  geloof ik dat veel mensen nog niet beseffen dat we Nederland ook kunnen verduurzamen met de wind!

De wind is er altijd en raakt niet op, dus laten we die dan ook volop gebruiken. Als windsurfer deel ik graag mijn wind met Pure Energie ๐Ÿ˜‰

Met wind- en zonne-energie kunnen we een grote stap maken in het verduurzamen van de wereld. Doen jullie ook mee?

WWW.PURE-ENERGIE.NL